Διαδικτυακός Διαγωνισμός «Summer in a Bag»!

Δεύτερος Διαδικτυακός Διαγωνισμός

Σχεδιασμός Καλοκαιρινής Τσάντας

«Summer in a Bag»

Πρόσκληση Συμμετοχής – Πληροφορίες

Πως μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα?

Σχεδίασε την τσάντα του Καλοκαιριού και Κέρδισε!

 

H inart, πρόσφατα γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας της και επέκτεινε τις δραστηριότητες της στο χώρο της μόδας, με τη δημιουργία του νέου της brand Βlε www.bleresortcollection.com.

Ρούχα καλοκαιρινά, φορέματα, πουκαμίσες, καφτάνια, σανδάλια, τσάντες, αξεσουάρ. Όλα μυρίζουν θάλασσα, καλοκαίρι, Ελλάδα. Ήδη αγαπιούνται και έχουν ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

Η inart/Βle, φέτος διοργανώνει τον διαδικτυακό διαγωνισμό «Summer in a Bag», «Πως μεταφέρεται το ελληνικό καλοκαίρι σε μια τσάντα;».

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε σχεδιαστές, ταλαντούχους φοιτητές, αποφοίτους σχολών design, και φυσικά σε όλους όσοι έχουν δημιουργική διάθεση και ταλέντο, οι οποίοι καλούνται να σχεδιάσουν μια καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης, εύχρηστη και εύκολη να παραχθεί. Με τον τρόπον αυτόν, η inart δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αποκτήσουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα πλαίσια ενός καινοτόμου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η inart θα διαθέσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τσάντας  για τις ανάγκες των νησιωτών μας που φιλοξενούν πρόσφυγες (hot spots) και δοκιμάζονται σε καθημερινή βάση, προς ανακούφιση και στήριξή τους στο μέτρο του δυνατού.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει απλά να αναφέρει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρη ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο) και να αποστείλει έναν ηλεκτρονικό φάκελο στην ηλεκτρονική διεύθυνση competition@inart.com. Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν από την επίσημη ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού, ημέρα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016  έως και την ημερομηνία λήξης, Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 στις 24:00. Η αρχική επιλογή των δέκα επικρατέστερων σχεδίων θα γίνει από κριτική επιτροπή καταξιωμένων ατόμων στο χώρο της μόδας, της επικοινωνίας, της τέχνης. Στη συνέχεια το κοινό θα κληθεί να ψηφίσει την επικρατέστερη τσάντα μέσω facebook  και αυτή θα βγει στην παραγωγή. Η επιτροπή, αποτελούμενη από σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, θα επιλέξει τις 10 καλύτερες συμμετοχές με βάση:

  • Κατά πόσο συνάδει η έμπνευση του Δημιουργού με την συλλογή Blε της inart.
  • Αισθητική σχεδίου.
  • Καινοτόμος και αειφόρος σχεδιασμός.
  • Τρόποι και τεχνολογίες παραγωγής με τα σύγχρονα υφιστάμενα βιομηχανικά μέσα καθώς και εφικτές οικονομικές μέθοδοι μαζικής παραγωγής με λογικό κόστος.

Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν οι:

  • Τζωρτζίνα Κωσταρά – Creative Director, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνα & Fashion designer
  • Τζένη Μπαλατσινού – ‘CEO Koolworks S.A & Chief creative Director jenny.gr – Hope iMag & TV Presenter’
  • Σάνια Παπά, Ιστορικός Τέχνης, Λέκτορας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ
  • Βάνα ΠαπαδοπούλουBeauty Βlogger
  • Άρης Ράμμος – Φωτογράφος
  • Γιάννης Σερβετάς – Συγγραφέας
  • Μαίρη Συνατσάκη – Παρουσιάστρια, Βlogger

Η κριτική επιτροπή θα εξετάσει το κάθε σχέδιο  και θα επιλέξει τις δέκα (10) επικρατέστερες οι οποίες θα αναρτηθούν στη σελίδα της inart στο Facebook www.facebook.com/inart1985. Τέλος  οι επισκέπτες της σελίδας inart στο Facebook θα ψηφίσουν και θα επιλέξουν 2η φάση(ψηφοφορία κοινού) οποιοδήποτε σχέδιο από τα δέκα επικρατέστερα κάνοντας like στο αγαπημένο τους σχέδιο/τσάντα. Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες της ψηφοφορίας θα παίρνουν μέρος σε κλήρωση για δώρα inart. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση του αποτελέσματος καθώς και της κλήρωσης και  απονομή βραβείου.

Πιο συγκεκριμένα, τα χρηματικά έπαθλα έχουν ως εξής:

  • Βραβείο – Χρηματικό έπαθλο 2.000€
  • Βραβείο επισκεπτών σελίδας που έχουν ψηφίσει – Δώρα αξίας 1.000€

Τα βραβεία θα δοθούν κατά την ολοκλήρωση του έργου, σε εκδήλωση απονομής βραβείων, σε τόπο και χρόνο που θα ορίσει ο Διοργανωτής και θα ανακοινώσει μέσω της ιστοσελίδας www.inart.com και του Facebook www.facebook.com/inart1985.

 

  • Διάρκεια Διαγωνισμού – έμπνευσης & υλοποίησης της τσάντας: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 – Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016
  • Προθεσμία υποβολής συμμετοχής:  Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016
  • Ψηφοφορία κριτικής επιτροπής: Δευτέρα, 28 Mαρτίου 2016 – Κυριακή, 03 Απριλίου 2016
  • Ψηφοφορία κοινού: Τρίτη, 06 Μαρτίου 2016 – Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016
  • Ανακοίνωση νικητών: Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το blog της inart :inartblog.com

*όροι συμμετοχής διαγωνισμού: εδώ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *