Διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού 2014

inart-stolismos-trapezi-1

Τα Χριστούγεννα είναι μια ευκαιρία για υπερβολή, στα συναισθήματα, στις αγορές και πόσο μάλλον στον στολισμό του σπιτιού μας.

Η inart με βάση την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της διακόσμησης, σας προσφέρει τις συμβουλές της για μια πετυχημένη και εντυπωσιακή παρουσίαση του γιορτινού σας τραπεζιού.

Οι συνθέσεις στο κέντρο του τραπεζιού, μικρά και μεγάλα κηροπήγια, κορδέλες και στολίδια, γιορτινά runner και σουπλα, θα υπογράψουν την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας στολίζοντας το τραπέζι σας χρησιμοποιώντας κάθε φορά και μια έξυπνη ιδέα.

Κάντε τη διαφορά σε ένα κλασικό ασημί στολισμό, βάζοντας μάσκες στο πιάτο του κάθε καλεσμένου! Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη γι ‘ αυτούς και ένα ωραίο δώρο στο τέλος της βραδιάς.

inart-stolismos-trapezi-2

Ένα τραπέζι στολισμένο με χρυσά στοιχεία, μας κάνει όλους να αισθανόμαστε σαν πρωταγωνιστές σε δείπνο πολυτελείας. Άλλωστε σε όλους αξίζει να ζήσουμε για λίγο το όνειρο.

Χρησιμοποιήστε κορδέλες και στολίδια και κάντε πακέτο δώρου τις καρέκλες σας.

inart-stolismos-trapezi-3

inart-xmas-table-7b

inart-xmas-table-6

Η τελευταία πρόταση, είναι το παραδοσιακό τραπέζι σε χρώματα κόκκινα και πράσινα. Το καλό μας λευκό τραπεζομάντηλο στολισμένο με γιρλάντες, ξύλινα κηροπήγια, ρόδια και μήλα, μας ξυπνούν τις αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων.

Ξαφνιάστε ευχάριστα τους καλεσμένους σας χρησιμοποιώντας αντι για σουπλά, μπότες, τις οποίες και θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

inart-stolismos-trapezi-4

inart-xmas-9

inart-xmas-table-8b

Εμπνευστείτε από τις εικόνες που ετοιμάσαμε για εσάς και δώστε και την δική σας πινελιά στη διακόσμηση του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού σας!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *