Η ώρα του coffee table!

inart coffee table

Το coffee table βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων σαλονιών και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης. Πολλές φορές, είναι ένα ακατάστατο έπιπλο όπου στοιβάζονται τηλεχειριστήρια, περιοδικά και ένα σωρό άλλα αντικείμενα.

Με το τραπεζάκι του καφέ να είναι ένα από τα βασικά κομμάτια επίπλων στο σαλόνι, αξίζει τον κόπο να περάσεις λίγο χρόνο και να ξοδέψεις λίγη ενέργεια προκειμένου να του δώσεις ένα ξεχωριστό στυλ, μεταμορφώνοντας μαγικά και τον υπόλοιπο χώρο.

Για να το κρατήσεις απλό, υπάρχουν τέσσερα γενικά αξεσουάρ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να δώσεις ιδιαίτερο χαρακτήρα στο τραπεζάκι του σαλονιού σου.

1. Δίσκος ή μπολ

2. Βάζο ή κηροπήγιο

3. Βιβλία ή κουτιά

4. Ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό

Ας μιλήσουμε για κάθε κομμάτι ξεχωριστά:

Οι δίσκοι είναι must στη διακόσμηση του coffee table. Ομαδοποιούν τα διακοσμητικά έτσι ώστε να φαίνονται ενωμένα, χωρίς να είναι μερικά τυχαία αντικείμενα σκόρπια σε ένα τραπέζι. Επίσης, βάζουν σε τάξη και τα τηλεχειριστήρια.

inart διακοσμητικοί δίσκοι

Για να μαλακώσεις τις σκληρές γραμμές και να προσθέσεις  διαφορετικό ύψος στο τραπέζι σου,  μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις  κάτι ψηλό, με καμπύλες, όπως ένα δοχείο, βάζο ή κηροπήγιο.

Φυσικά και μπορείς να βρεις αμέτρητες ιδέες μέσα από τα προϊόντα της inart

inart διακοσμητικά βάζα

Τα βιβλία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμποτίσουν την προσωπικότητα σου σε ένα χώρο, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν χρώμα.

Τα βιβλία που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να έχουν ένα όμορφο, σκληρό εξώφυλλο και να αντανακλούν αυτό που αγαπάς. Εκτός από το θέμα, το χρώμα των βιβλίων σου θα πρέπει να συνδέεται και με την υπόλοιπη  διακόσμηση του σαλονιού.

Η inart σου προσφέρει την ιδανική λύση! Μπορείς να βρεις σετ κουτιών με επένδυση βιβλίου και να το μετατρέψεις σε έναν ιδανικό χώρο αποθήκευσης τηλεκοντρόλ κ άλλων χρήσιμων μικροαντικειμένων.

inart διακοσμητικά για coffee table

Τέλος, πρόσθεσε ένα διακοσμητικό αντικείμενο που είναι ενδιαφέρον. Με άλλα λόγια, κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά. Μπορεί να είναι κάτι που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου ή κάτι που αγαπάς. Αυτό όχι μόνο θα στρέψει το ενδιαφέρον στο coffee table αλλά μπορεί να δώσει αφορμή για μια υπέροχη συζήτηση με τους καλεσμένους σου.

Για να σε βοηθήσουμε περισσότερο, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες από όμορφα διακοσμημένα τραπέζια που περιλαμβάνουν τα στοιχεία που αναφέραμε παραπάνω:

inart-coffee-table-1

inart-vaza-6

inart-coffee-table-2

inart-diskoi-2

inart-coffee-table-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *