Μαξιλάρια παντού!

Μαξιλάρια inart

Μαξιλάρια inart

Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού είναι τα μαξιλάρια, καθώς μεταμορφώνουν εύκολα κάθε γωνιά.

Τα μαξιλάρια μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού, προσδίδοντας του το στυλ που εσύ επιθυμείς.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα με χρώματα, σχήματα και μοτίβα ο χώρος σου μεταμορφώνεται στη στιγμή όπως και η διάθεση σου.

 Μαξιλάρια inart

Διάλεξε μαξιλάρια με τολμηρά σχέδια για να ξεχωρίσουν από τα έπιπλα ή επέλεξε μαξιλάρια κοντινά στα χρώματα των επίπλων ώστε να συμπληρώσουν την διακόσμηση.

Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν τα μοτίβα και τα μεγέθη των μαξιλαριών μεταξύ τους, βάλε φαντασία και ζωντάνεψε τον καναπέ σου συνδυάζοντας  χρωματιστά μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη.

Μαξιλάρια inart

Αν θέλεις να δώσεις  μια ethnik πινελιά, δημιούργησε μια ιδιαίτερη γωνιά -κατά προτίμηση δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο- με μεγάλες μαξιλάρες στο πάτωμα και ένα χαμηλό τραπεζάκι στη μέση για να απολαμβάνεις καφέ ή διάβασμα, είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθείς!

Εκτός από το ιδιαίτερο στυλ που θα δώσουν είναι και πολύ αναπαυτικές.

Μαξιλάρια παντού!

Πρόσθεσε μαξιλαράκια στις καρέκλες της κουζίνας ή  του μπαλκονιού δίνοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό ύφος ανάλογα με την εποχή.

Φυσικά μην ξεχνάς πως πέρα από το διακοσμητικό του χαρακτήρα, το μαξιλάρι έχει και πρακτικό χαρακτήρα, οπότε επέλεξε αναπαυτικά μαξιλάρια που θα σε ξεκουράζουν.

Μαξιλάρια inart

Ακόμα και τα μεγάλα μαξιλάρια του κρεβατιού μας μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα διακοσμητικά μαξιλάρια και να κάνουν τον χώρο μας πιο ονειρικό!

Τα μαξιλάρια της inart είναι σίγουρο πως θα καλύψουν πολλές από τις επιθυμίες σου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *