Τι δώρα θα βάλεις κάτω από το δέντρο;

Έργα τέχνης inart

Το πνεύμα των γιορτών είναι πλέον εδώ και μαζί μ’ αυτό κυριαρχεί και η αναζήτηση για ξεχωριστά δώρα πρός τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Τα Χριστούγεννα είναι η κατ` εξοχήν εποχή του χρόνου, κατά την οποία ανταλλάσσουμε δώρα και όταν πρόκειται για δικούς μας ανθρώπους, τα δώρα αυτά θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα!

Όταν άλλωστε προσφέρουμε ένα δώρο, εκφράζουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας στον άνθρωπό μας.

Σαφώς και οι εποχές είναι δύσκολες, θυμήσου όμως πως σημασία δεν έχει η αξία του δώρου αλλά η διαδικασία του να σκεφτείς έναν άνθρωπο, να ενδιαφερθείς και να ξοδέψεις χρόνο για να βρεις κάτι ιδιαίτερο να του χαρίσεις!

Σημασία έχει η χαρά που θα δώσεις στον άλλον, να του δείξεις πως είναι σημαντικός για σένα, υπενθυμίζοντάς του παράλληλα το πόσο χαίρεσαι που είναι στη ζωή σου!

Και επειδή μπορεί να παιδεύεσαι ακόμα με μια μακριά λίστα δώρων, η inart σου έχει μερικές ενδεικτικές ιδέες & προτάσεις για πρωτότυπα και οικονομικά δώρα!

Κορνίζες

Ένα ιδιαίτερο δώρο που μπορεί να συνοδεύεται από μια φωτογραφία με σένα κ τον άνθρωπο που το χαρίζεις.

Μια από τις θεωρίες του Feng Shui, είναι να τοποθετήσεις φωτογραφίες με σένα κ τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε ευχάριστες στιγμές. Τοποθέτησε κορνίζες σε σημείο όπου θα τις βλέπεις συνέχεια η ακόμα καλυτέρα στο σημείο που κοιτάς με το που ανοίγεις τα μάτια σου.

 Κορνίζες inart

Καδράκια με θετικά μηνύματα

Δώρισε καδράκια με αισιόδοξα και χαρούμενα μηνύματα! Ένα τέτοιο κάδρο ανεβάζει τη διάθεση και θα κάνει τον άνθρωπο στον οποίο το χάρισες να σε θυμάται με αγάπη!

inart Κάδρα

inart Κάδρα

Χάρισε τύχη στους δικούς σου!

Τα έργα τέχνης (πίνακες, φωτογραφίες, αφίσες, αγάλματα, κεραμικά κ.ά.), μπορούν να λειτουργήσουν «θεραπευτικά», μεταμορφώνουν τον χώρο αυξάνοντας την ενέργειά του και την αύρα του.

Έργα τέχνης inart

Έργα τέχνης inart

Οι εντυπώσεις που μας αφήνουν τα έργα τέχνης υποσυνείδητα, μας επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Διάφορα μικρά μπιμπελό συμβολίζουν την αγάπη και την τύχη.

Έργα τέχνης inart

Κάθε φορά που θα βλέπεις την ώρα να θυμάσαι πως είμαι εδώ!

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων διάλεξε το ρολόι που ταιριάζει περισσότερο στον άνθρωπο που σκέφτεσαι να το δωρίσεις αλλά και στο χώρο του. Ένα πρακτικό αλλά και συμβολικό δώρο που μπορείς να κάνεις είτε σε κάποιον καλό σου φίλο είτε σε έναν συγγενή σου.

Ρολόγια inart

Ρολόγια inart

Η λίστα είναι μεγάλη και οι ιδέες ανεξάντλητες. Αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα είναι καλή διάθεση και να θυμάσαι πως Χριστούγεννα δέν είναι μόνο τα δώρα.

Αυτό που κάνει μαγική αυτή την εποχή είναι οι μυρωδιές, τα λαμπιόνια, τα χαμόγελα, τα κάλαντα, η μαμά στην κουζίνα, η οικογένεια, η θαλπωρή του σπιτιού και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αγαπάς κ σ’ αγαπούν.

Το σπουδαιότερο δώρο είναι η αγάπη, μοίρασε την απλόχερα χωρίς φειδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *