Κριτική επιτροπή διαγωνισμού “Summer in a bag”.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε την κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από 7 καταξιωμένους και επιτυχημένους επαγγελματίες που προέρχονται από τον χώρο της μόδας, της τέχνης και της τηλεόρασης. Όλοι ξεχωριστοί, όλοι δημιουργικοί, όλοι αγαπητοί. Τους ευχαριστούμε γιατί από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ιδέα της inart – ble και συμμετέχουν στην προσπάθεια μας.

Υποδεχόμαστε τους:

Κωσταρά Τζωρτζίνα – (Fashion designer)

Κωσταρά Τζωρτζίνα

Made in Greece… το νέο must have European trend. Τα τελευταία χρόνια μέσα από την δουλειά μου συναντάω Greek Fashionistas που με κάνουν υπερήφανη για τις δυνατότητες που έχει το ελληνικό design.   Ο διαγωνισμός  “summer in a BAG” της εταιρείας inart θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά ταλαντούχα παιδιά με έντονη δημιουργική σκέψη, άποψη και θέληση να προβάλουν το ταλέντο, τις ιδέες τους ώστε να αναδείξουν  το Summer Greek Fashion Look

 

Μπαλατσινού Τζένη – (CEO Koolworks S.A & Chief creative Director jenny.gr – Hope iMag & TV Presenter)

Μπαλατσινού Τζένη

Μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει δύο έννοιες όπως «καλοκαίρι» και «νέοι fashion designers» δεν θα μπορούσε παρά να με βρει υποστηρίκτρια. Ο διαγωνισμός με θέμα «Summer in a bag» δίνει τη δυνατότητα σε νέους σχεδιαστές να οραματιστούν και να υλοποιήσουν την ιδανική τσάντα θαλάσσης, επαναπροσδιορίζοντας το πλέον απαραίτητο beach item, δίνοντας τη δική τους οπτική στις διακοπές. Ένας ακόμη λόγος εξίσου σπουδαίος είναι πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους νησιώτες που φιλοξενούν πρόσφυγες, αυτό τον καιρό που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται και ζητούν από όλους μας συμμετοχή και ενίσχυση.

Χαίρομαι λοιπόν, ιδιαίτερα που συμμετέχω στο πρόγραμμα της inart και περιμένω με ανυπομονησία να δω τα σχέδια της επόμενης γενιάς των νέων Ελλήνων fashion designer.

 

Παπά Σάνια – (Ιστορικός Τέχνης, Λέκτορας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ)

Παπά Σάνια

Η πρωτοβουλία της inart για την διοργάνωση ενός ελεύθερου και ανοιχτού διαγωνισμού αποτελεί αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή πρόκληση, ενισχύοντας την δημιουργικότητα μέσω της τέχνης, μια εμπειρία αναζήτησης με στόχο την προσφορά. Πολλαπλές καλλιτεχνικές χειρονομίες προσφοράς θα ‘ξεχειλίσουν΄ απλόχερα γεμίζοντας χαμόγελα και αισιοδοξία σ’ αυτούς που τα έχουν επιτακτική ανάγκη.

 

Παπαδοπούλου Βάνα – (Beauty Βlogger)

Παπαδοπούλου Βάνα

Η συμμετοχή μου σε έναν τόσο δημιουργικό διαγωνισμό μου δίνει μεγάλη χαρά! Ακόμη περισσότερο όμως διότι πρόκειται για καλό σκοπό!

 

Ράμμος Άρης – (Φωτογράφος)

Ράμμος Άρης

Η συμμετοχή μου στον διαγωνισμό “Summer in a bag” της Inart  μου δίνει ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση. Μια τόσο ιδιαίτερη προσπάθεια για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό είναι βέβαιο πως θα με έβρισκε υποστηρικτή. Ανυπομονώ να δω τα καλοκαιρινά σχέδια από νέους Έλληνες σχεδιαστές. 

 

 

Σερβετάς Γιάννης – (Συγγραφέας)

Σερβετάς Γιάννης

Θα σας εξηγήσω εγώ το concept. Θα συνεργαστούμε μερικές δεκάδες- εκατοντάδες άνθρωποι, για να επιλέξουμε σχέδια που θα μας τα στείλουν πάρα πολλοί διαγωνιζόμενοι, θα επιλέξουμε τα καλύτερα, τα οποία θα κοσμούν τσάντες, τις οποίες θα κρατάν περήφανα γυναίκες, γιατί με τις επιλογές τους βοηθούν παιδιά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη… Μωρέ αυτός δεν είναι διαγωνισμός. Είναι μάθημα για καμιά τριακοσαριά που έχω στο μυαλό μου…

 

Συνατσάκη Μαίρη – (Παρουσιάστρια, Βlogger)

Συνατσάκη Μαίρη

Ο συμβολισμός αυτού του διαγωνισμού δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητη. Μια τσάντα με ελάχιστα πράγματα είναι το περισσότερο που μπορούν να έχουν μαζί τους οι πρόσφυγες που φτάνουν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας. Μια τσάντα από μια ζωή που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους. Τώρα μια τσάντα, η τσάντα που θα προκύψει από αυτόν τον διαγωνισμό θα μπορέσει να επιστρέψει κάτι μικρό για τις ανάγκες των νησιωτών που με ανιδιοτέλεια φροντίζουν τους πρόσφυγες όλο αυτό το διάστημα. Υπέροχο.

 

Ανακοίνωση διαγωνισμού: εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *